Pep: "Real'e karşı her zaman iyi oynamalısınız"

Video yükleniyor...

Manchester City ile Real Madrid, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında, bir klasiğin altına imza attı. City'nin 4-3 galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından, gözler şimdiden rövanşa çevrildi. 
  
Manchester City kaçtı; Real Madrid kovaladı. City, üç kez 2 farklı öne geçtiği maçta, Real Madrid'i 4-3 yenerek, Devler Ligi'nde finale yükselme yolunda küçük de olsa avantajı eline geçirdi. Çok daha farklı kazanabilecekleri bir maçta kaçan fırsatlara yanan City menajeri Pep Guardiola, deplasmanda da kazanmak için mücadele edeceklerini söyledi.

Guardiola; "Skor daha iyi olabilirdi... Ancak Madrid her zaman Madrid'dir... 1-0 ya da 3-0 öne geçmeniz farketmez. Onlara karşı, iki maçın genelinde iyi oynamak zorundasınız. Kaçan pozisyonlara karşın iyi oynadık. Deplasmanda da benzer bir oyunla kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi. 

"Hala hayattayız"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ise savunmada daha dikkatli olmaları gerektiğini vurguladı. Deneyimli teknik adam, "Maça çok kötü başladık... İki yumuşak gol yedik. Daha sonra oyuna dahil olmayı başardık. Durum bizim için çok açık. Daha iyi savunma yapmak zorundayız. Hala hayattayız. Eğer daha iyi savunma yapabilirsek, City'e sorun yaratabileceğimizi düşünüyoruz" dedi.