"Penaltı olduğunda topun başına Messi geçer"

Video yükleniyor...

Lionel Messi'nin, Leipzig galibiyeti sonrası, hat-trick şansını geri teperek son penaltıyı Mbappe'ye vermesi konuşuluyor. Maç sonunda, teknik direktör Mauricio Pochettino da, oyuncularından övgüyle bahsetti.
 
Lionel Messi, Leipzig maçında biri penaltıdan olmak üzere 2 kez fileleri havalandırmayı başardı. Golcü oyuncu, Paris Saint-Germain formasıyla kariyerinin ilk hat-trick'ine de çok yakındı; ancak uzatma dakikalarında kazanılan penaltıda topu Mbappe'ye bıraktı. Penaltıyı kaçıran Mbappe maç sonunda Messi'den övgüyle bahsetti. 

İlk penaltıyı Messi'nin kullanmasının normal olduğunu vurgulayan Mbappe; "Messi dünyanın en iyi oyuncusu. Bizimle birlikte olması büyük bir ayrıcalık. Her zaman söylediğim gibi penaltı olduğunda topun başına Messi geçer. İkinci penaltıyı da onun kullanması gerekiyordu ancak benim topun başına geçmemi istedi" diye konuştu. 
 
Teknik direktör Pochettino da, iki oyuncusunun uyumundan son derece memnun görünüyordu. Böyle iki oyuncuya sahip olduğu için kendisini çok şanslı hissettiğini dile getiren Pochettino; "Dünya çapında yıldızlara, takım olarak çözüm üretmekte zorluk çektiğiniz bu tür maçlar için ihtiyacınız var" dedi.