Panathinaikos'ta devrim gibi değişiklik! 15 milyon Euro...

Video yükleniyor...

A Milli Basketbol Takımımızın başantrenörü Ergin Ataman'ın çalıştırıdığı Panathinaikos, maçlarına uzun süredir ev sahipliği yapan OAKA'da köklü bir değişikliğe gitti. Kulüp, 15 milyon Euro'nun üzerinde bir yatırımla, OAKA'nın zeminini led parkeyle döşedi.  
 
beIN SPORTS ekibi, takımın yenilenmiş zemin ve salonda yaptığı ilk idmanı yerinde takip etti. Oyuncuların ve koç Ergin Ataman'ın oldukça memnun olduğu yatırım, izleyiciler için de farklı deneyimler sunacak. 
 
Panathinaikos, "GlassFloor" adı verilen bu zemini Euroleague'de kalıcı şekilde kullanarak da, Avrupa basketbolunda önemli bir dönüm noktasına da öncülük etmiş oldu.

Yeni parkeler; cam yüzeyi ve içerdiği milyonlarca LED ile olağanüstü görsel şovlara olanak tanıyarak, maç günü deneyimini de farklı bir boyuta çıkarmayı amaçlıyor. 

Bu teknoloji, oyuncu tanıtımları sırasında dinamik aksiyonla ve maç oynandığı esnada gerçek zamanlı oyun istatistiklerini doğrudan sahada gösterme gibi imkanlar da sunacak. 

Cam yüzey aynı zamanda, sakatlanma riskini azaltıp, oyuncu güvenliğini ve performansı da ön planda tutan bir özelliğe sahip. 

Salon koltuklarını da tamamen yenileyen kulüp, NBA takımlarının yaptığı gibi "maç günü deneyimi" adı altında, spor, teknoloji ve eğlenceyi bir araya getirerek, OAKA'da sporseverler için unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.