ÖZET | Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 1-2 Fraport TAV Antalyaspor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftası Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile Fraport TAV Antalyaspor'un karşılaşmasına sahne oldu. Konuk ekip Fraport TAV Antalyaspor, mücadeleyi 2-1'lik skorla kazandı.

Akdeniz temsilcisinin golleri Luiz Adriano ve Fernando'dan geldi. Ev sahibi ekibin tek golü ise Buğra'dan geldi. Maçın 55. dakikasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor teknik direktörü Adem Büyük, kendisini oyuna soktu.

Bu sonuçla Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 16 puanda kalırken, Fraport TAV Antalyaspor puanını 31'e yükseltti.

Önemli Anlar

Öznur Kablo Yeni Malatyasporlu futbolcular, karşılaşmanın ilk düdüğünden sonra 20 saniye boyunca hareketsiz bekleyerek protesto gerçekleştirdi. Bu sırada Fraport TAV Antalyasporlu oyuncular da kendi aralarında top çevirdi. İzlemek için tıklayın!

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor hazırlık paslarıyla savunmadan çıkmaya çalışırken Zeffane'nin pasında Sadık'ın kontrol edemediği topu ceza yayı üzerinde alan Luiz Adriano, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. İzlemek için tıklayın!

Fraport TAV Antalyaspor'da Fernando, kaleci Ertaç'ın öne çıktığını görünce orta çizginin gerisinden kaleye vurdu. Ertaç'ın dokunduğu top direğe de çarpıp kornere gitti. İzlemek için tıklayın!

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un teknik sorumlusu ve aynı zamanda futbolcusu Adem Büyük, maçın 55. dakikasında kendisini oyuna aldı.
İzlemek için tıklayın!

Brezilyalı yıldız Fernando, uzak mesafeden yaptığı düzgün vuruşla takımı Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 öne geçirdi.
İzlemek için tıklayın!

Adem Büyük, kazanılan serbest vuruşta topun başına geçti. İsabetli de bir şut çıkaran Adem Büyük'ün şutu direğe takıldı. İzlemek için tıklayın!

84. dakikada oyuna giren Buğra, 88. dakikada önüne gelen fırsatı iyi değerlendirdi ve takımının tek golünü kaydetti. İzlemek için tıklayın!

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: 1 - Fraport TAV Antalyaspor: 2

Stat: Yeni Malatya

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Mustafa Sönmez, Samet Çavuş

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Campi, Haddadi, Mustafa Eskihellaç (Dk. 55 Adem Büyük), Kenan Özer (Dk. 46 Karim Hafez), Sadık Çiftpınar, Mehdi Zeffane, Azubuike, Donsah (Dk. 46 Ndong), Mounir (Dk. 84 Rahman Buğra Çağıran), Dicko (Dk. 88 Mert Miraç Altıntaş)

Fraport TAV Antalyaspor: Boffin, Bünyamin Balcı, Naldo, Doğukan Sinik (Dk. 70 Floranus), Güray Vural, Kudriashov, Poli (Dk. 58 Hakan Özmert), Fredy (Dk. 46 Mehmedi), Fernando, Ndao (Dk. Ghacha), Luiz Adriano (Dk. 83 Wright)

Goller: Dk. 7 Luiz Adriano, Dk. 59 Fernando (Fraport TAV Antalyaspor), Dk. 88 Rahman Buğra Çağıran (Yeni Malatyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 41 Fredy (Fraport TAV Antalyaspor), Dk. 46 Sadık Çiftpınar (Yeni Malatyaspor)

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE OYNANAN TÜM MAÇLARIN ÖZETLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!