ÖZET | Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 1-1 Beşiktaş

Video yükleniyor...

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 23. haftasında konuk olduğu Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş'ın golünü 61. dakikada Alex Teixeira kaydederken, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un golü 84. dakikada penaltıdan Adem Büyük'ten geldi.

Beşiktaş bu sonuçla puanını 36'ya, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ise 16'ya yükseltti.

179 TL'den başlayan fiyatlarla paketini satın al, sezon sonuna kadar tüm maçları izle! Üstelik dizi, film hediye

Maçtan öne çıkanlar

Beşiktaş 19. dakikada gole çok yaklaştı. Pjanic'in pasıyla ceza sahasının sağında topla buluşan Rosier'in yerden penaltı noktasının sağına çıkarttığı topa Josef ayak içiyle dokundu. Arka direğe doğru açılan topa Batshuayi kale sahasında hamle yaptı ancak meşin yuvarlak yandan dışarı gitti. Bu pozisyonu izlemek için tıklayın!

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 25. dakikada gole yaklaşan taraf oldu. Aabid'in pasıyla ceza sahasının dışında sağ çaprazda topla buluşan Mustafa Eskihellaç, sağ ayağıyla yakın köşeye çok sert bir vuruş yaptı. Bu pozisyonda top üst direkten döndü ve Beşiktaş savunması tehlikeyi uzaklaştırdı. Bu pozisyonu izlemek için tıklayın!

Beşiktaş 61. dakika öne geçti. Sağ kanattan hızlı kullanılan taç atışı sonrasında topla buluşan Batshuayi, sağ kanattan ceza sahasına girer girmez topu kale sahasına doğru havalandırdı. Alex Teixeira bu topa kale sahasnın içinde göğsü ile hamle yaparak topu filelere gönderdi. Bu golü izlemek için tıklayın!

Beşiktaş 78. dakikada 2. gole çok yaklaştı. Güven'in pasıyla ceza sahasının sağında topla buluşan Batshuayi'nin ön direğe çıkarttığı topa Emirhan dokundu, top yakın direğe takıldı. Bu pozisyonu izlemek için tıklayın!

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 84. dakikada skora dengeyi getirdi. VAR incelemesi sonrasında ise hakem Necip'in Tetteh'a ceza sahası içinde faul yaptığını tespit etti ve penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Adem Büyük, topu ve kaleciyi ayrı köşelere gönderdi. Bu golü izlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın 89. dakikada Domagoj Vida'nın kafa vuruşunda top direkten döndü. Bu topu tamamlayan Batshuayi oldu ancak siyah-beyazlılar yine direkleri geçemedi. Bu pozisyonu izlemek için tıklayın!