ÖZET | Tottenham 4-0 Wolfsberger

Video yükleniyor...

UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu rövanş mücadelesinde Avusturya temsilcisi Wolfsberger'i ağırlayan Tottenham, 90 dakikanın sonunda 4-0'lık skorla galibiyete uzanarak son 16'ya kalan ilk takım olmayı başardı.

Henüz dakikalar 10'u gösterirken Matt Doherty'nin rakip ceza sahası içerisine yerden gönderdiği topu kontrol ederek enfes bir röveşatayla fileleri havalandıran Dele Alli, takımını öne geçiren isim oldu ve ilk yarının skorunu belirledi. Bu müthiş golü izlemek için dokunun!

50. dakikada bu kez golün asistini yapan Dele Alli'nin sol kanattan rakip ceza sahasına ortaladığı topa iyi yükselerek arka direkte kafayı vuran Carlos Vinicius farkı ikiye çıkardı.

69. dakikada Erik Lamela'nın yerine oyuna dahil olan ve 73. dakikada sahneye çıkan Gareth Bale, Dele Alli'nin karşılaşmadaki ikinci asistini geri çevirmeyerek bekletmeden yaptığı vuruşta uzak köşeye gönderdiği şık plaseyle farkı üçe çıkardı.

83. dakikada rakip savunmanın hatalı pasında araya giren Dane Scarlett'ten aldığı topa gelişine yaptığı vuruşla ağları sarsan Carlos Vinicius, kendisinin ikinci, takımının ise dördüncü golünü kaydederek maçın sonucunu tayin etti.

Bu sonucun ardından deplasmandaki maçı 4-1 kazanan ev sahibi Tottenham bir üst tura yükselmeye hak kazanırken, konuk ekip Wolfsberger ise turnuvaya veda etti.