Ozan Tufan'ın yeni hocasının gözü rekorda

Video yükleniyor...

Yeni Watford menajeri Claudio Ranieri, Liverpool maçı öncesi kameraların karşısına geçti.. Kendisini çok genç hissettiğini söyleyen Ranieri, Premier Lig tarihinin en yaşlı menajeri Roy Hodgson'ın rekorunu kırmak istediğini dile getirdi. 

Ozan Tufan'ın yeni menajeri Claudio Ranieri, Watford macerasına, zorlu Liverpool maçıyla başlayacak. Karşılaşma öncesi kameraların karşısına geçen Ranieri'ye, 70 yaşında yeniden Premier Lige dönmenin zor olup olmadığı soruldu. Kendisini hiç yaşlı hissetmediğini dile getiren Ranieri; "Futbol benim hayatım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Yorgun değilim. Aksine hala enerji doluyum ve bu işi yapmaya devam etmek istiyorum" dedi. 

Ranieri, Premier Lig tarihinin en yaşlı menajeri Roy Hodgson'ın rekorunu kıracağına da inandığını sözlerine ekledi. Hodgson, geçen mayıs ayında Crystal Palace'ın başından ayrıldığında 74 yaşındaydı. Watford'da sık sık yaşanan teknik adam değişikliklerine de değinen Ranieri; "İtalya'da bunlar normal. Sadece İngiltere'de pek normal değil ki burada da kulüpler son dönemde birçok teknik adam değiştirdi" ifadelerini kullandı.