Ozan Tufan, Trendyol Süper Lig'e dönüyor! Anlaşma sağlandı

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'de gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, Ozan Tufan ile mutlu sona ulaştı.

beIN Sports muhabiri Erdem Şen'in aktardığı bilgilere göre; Trabzonspor, Hull City forması giyen Ozan Tufan ile prensip anlaşmasına vardı.

Oyuncunun bonservisi ile birlikte bordo-mavili takıma katılması bekleniyor. 3 yıllık sözleşme imzalanması düşünülen 29 yaşındaki futbolcu için 2 milyon Euro olası bonservis bedeli ödeneceği düşünülüyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdulah Avcı, Ozan Tufan ile görüşerek transferdeki en kilit isim oldu.

BİR DİĞER İSİM...

Ayrıca transferde vites yükselten Karadeniz ekibinin Standard Liege forması giyen Cihan Çanak ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

SAVUNMAYA GIGOT

Çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, stoper hattı için Marsilya forması giyen Samuel Gigot'u düşünüyor. İki kulüp arasında anlaşmaya varılırken oyuncunun kararı bekleniyor.

Uzun zamandır listede bulunan bir diğer ismin Clermont Foot forması giyen Muhammed Cham olduğu öğrenildi.

ONUACHU İÇİN ŞARTLAR ZORLANIYOR

Geçtiğimiz sezon kiralık olarak bordo-mavili formayı giyen Paul Onuachu her ne kadar takımda kalmak istese de oyuncunun kulübü Southampton, yüksek bir bonservis bedeli istiyor. Ancak oyuncu Trabzonspor'da kalmak istiyor. Yönetim de İngiliz ekibini ikna etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN