Ozan devleri reddetti! Yeni rotası belli oldu

Ozan devleri reddetti! Yeni rotası belli oldu
Devre arasında Galatasaray'dan 12 milyon euro karşılığında Almanya'nın Stuttgart takımına transfer olan Ozan Kabak, Avrupa'nın önemli kulüplerinden gelen teklifleri geri çevirip, Bundeslıga'da kalma kararı aldı.

Genç stoperi kadrosuna katmayı çok isteyen İtalyan devi Milan, milli futbolcunun menajeriyle iki kez masaya oturmuştu. Ancak kırmızı siyahlılar'ın teklifini kabul etmeyen Ozan Kabak'ın, tercihini Schalke'den yana kullandığı öğrenildi. Milano temsilcisinin yanısıra Bayern Münih ile West Ham United'ın da Ozan ile yakından ilgilendikleri biliniyordu.

Yarım devre forma giydiği Stuttgart'ın küme düşmesine rağmen Bundesliga'ın en başarılı çaylak oyuncuları arasında gösterilen 19 yaşındaki savunma oyuncusunun, mavi beyazlılar'ı tercih etmesindeki en önemli etkenin Sportif Direktör Michael Reschke olduğu bildirildi. 

Ozan Kabak'ı Galatasaray'dan Stuttgart'a getiren Reschke yeni sezonda Sportif Direktör unvanıyla Schalke'de görev yapacak. 

Schalke ile her konuda el sıkışan milli futbolcunun mavi beyazlı kulübe en kısa zaman içerisinde resmi imzayı atması bekleniyor. Mavi beyazlılar'ın 19 yaşındaki stoperin 15 milyon Euro'luk serbest kalma bedeliyle bonservisini alacakları kaydedildi. Stuttgart formasıyla geride bıraktığımız sezonda Bundesliga'da 15 maça çıkan Ozan Kabak üç kez rakip fileleri havalandırmıştı.