"Spor Toto Süper Lig bu konuda öncü olsun"

Video yükleniyor...

Yorumcumuz Uğur Meleke, beIN MANŞET programında Spor Toto Süper Lig'şn ve dünya futbolunun önemli gündem maddelerinden biri olan maçlardaki kayıp süreler hakkında konuştu. 

Meleke, "Sadece Türkiye'ye özgü olan ve globalde sorunlar mevcut. Bu konuda hem IFAB'ın hem de Türkiye Futbol Federasyonu'nun alması gereken ekstra önlemler var. TFF olarak oyun duraksamaları ile ilgili öncü bir harekette bulunmamızı öneriyorum. VAR odasına sadece süre için bir yetkili koyalım. O maçtaki kayıp süreleri tutsun. Madem hakemler ile bu yolu çözemiyoruz o zaman sadece maç içinde boşa geçen süreyi tutacak bir yetkili olsun." dedi.

Uğur Meleke, "Bir süre sonra futbol izlerken sıkılmaya başladık. Mücadele 20-25 dakika boyunca akmıyorsa maçı değiştirip başka şeyler izlemeye başlarız. Oyun hızlanmazsa oyunu kaybedeceğiz. Bu şu anda bizim bir numaralı problemimiz." ifadelerini kullandı. 

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN