"Ovrebo'yu ne çabuk unuttular"
Yayınlanma Tarihi 21 Nisan 2010 Çar 11:25
Inter maçının Portekizli hakemi Olegario Benquerenca'ya büyük tepki gösteren Barcelona'ya Jose Mourinho'dan imalı bir cevap geldi. Katalanlara geçen sezon oynanan olaylı Chelsea rövanşını anımsatan taktik dehası; "Tom Henning Ovrebo'yu ne çabuk unutttular" dedi.
Mourinho alınana 3-1'lik galbiyete rağmen temkinli konuşmayı tercih etti. Finale yakın olmadıklarını belirten Portekizli çalıştırıcı, Barcelona'nın Nou Camp'ta eşsiz bir takım olduğunu ve işlerinin kolay olmadığını söyledi. Barçalı yıldızların hakeme tepki göstermesine değinen deneyimli taktisyen
"Barcelonalı oyuncular hakkında bir şey söylemek istiyorum, kaybettiklerinde de şampiyon gibi olmalılar. 'Inter daha güçlüydü' diye konuşsalar bile yeterdi. Ama onlar hakeme saldırmayı tercih ettiler. Sanırım Chelsea maçının hakemi Ovrebo'yu unuttular. Norveçli'yle pek de iyi hatıraları yok" ifadelerini kullandı.