Müthiş düelloda Es-Es farkı (ÖZET)

Video yükleniyor...

Spor Toto 1. Lig'in 28. haftasında Eskişehirspor, deplasmanda Osmanlıspor'u 4-2 mağlup etti. 

20. dakikada Gueye'nin golüyle geriye düşen Eskişehirspor, Emre Güral'ın 26 ve 44. dakikalardaki golleriyle devreye 2-1 önde girdi. Gueye, 78'de Osmanlıspor'a yeniden beraberliği getirse de 89'da Emre Güral penaltıdan attığı golle düelloya devam etti. Maçın skorunu ilan eden gol ise uzatma anlarında Erdal Akdarı'dan geldi.

Bu sonuçla 28 puana yükselen Eskieşirspor ligde kalma yolunda önemli bir adım attı. 51 puanda kalan Osmanlıspor ise zirve yolunda yara aldı.

Stat: Osmanlı
Hakemler: Bahattin Şimşek, Samet Çiçek, İbrahim Bozbey 

Osmanlıspor: Karcemarskas, Caner Arıcı, Numan Çürüksu, Anıl Karaer, Muhammed Bayır, Hasan Kılıç, Mathew, Lumanza (Dk. 59 Privat), Ayuk (Dk. 74 Beykan Şimşek), Sinan Kurt (Dk. 46 Burhan Eşer), Magaye

Eskişehirspor: Melih Ağa, Hakan Aslantaş, Mevlüt Çelik, Erdal Akdarı, Cemali Sertel (Dk. 81 Ferhat Kiraz), Mehmet Özcan, Furgan Polat (Dk. 90 Sekidika), Furkan Balaban, Sissoko, Milinkovic, Emre Güral (Dk. 90+2 Berkay Tolga Dabanlı)

Goller: Dk. 20 ve 78 Magaye (Osmanlıspor), Dk. 26, 44 ve 89 (Penaltıdan) Emre Güral, Dk. 90+4 Erdal Akdarı (Eskişehirspor)

Sarı kartlar: Dk. 82 Melih Ağa (Eskişehirspor), Dk. 87 Caner Arıcı, Dk. 90+1 Anıl Karaer (Osmanlıspor)