Orkun Kökçü'den Avusturya maçı itirafı! "Mert Günok'la konuşmuştuk"

Video yükleniyor...

A Milli Takımımız, Euro 2024 son 16 turunda Avusturya'yı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselmişti. Milli futbolcularımız Orkun Kökçü ve Okay Yokuşlu basın açıklaması düzenledi.

İşte Kökçü'nün açıklamalarını tamamı:

"ADELEMDE SIKINTI VARDI"

"Arka adalemde biraz sıkıntı vardı ama ciddi bir şey değil. Daha çok kramp girdi diyebiliriz. Cezalı duruma düştüm, takıma dışarıdan yardım edeceğim."
"MİLLİ TAKIMLA KULÜP ARASINDA DEĞİŞİKLİK VAR"

"Hakan abinin açıklamalarını ben de gördüm. Maçtan sonra da beni tebrik etti. Milli takım ile kulüp arasında değişiklik var. Milli takımda daha çok baskı var. Zor olsa da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Dün iyi bir performans gösterdim, inşallah daha iyi performans gösteririm."

EURO 2008'E DEĞİNDİ

"2008'de henüz 7 yaşındaydım ama maçları çok iyi hatırlıyorum. Ailemle birlikte maçları izlerken abimle hayaller kurardık. Hollanda'da maçları kazandıktan sonra bir araya gelir ve kutlama yapardık. Aynı görüntüleri şimdi internette görmek çok gurur verici."

ORKUN KÖKÇÜ'DEN İTİRAF

"Çok güzel bir maç oldu. Maç öncesi Mert ile bu konuyu konuşmuştuk. Avusturya'dan rövanşı almak istiyorduk. Erken gol bulmamız bizi motive etti."