Orkun Kökçü: "Pozisyon bulduk, atamadık"
Yayınlanma Tarihi 7 Mart 2026 Cts 20:45
Güncelleme Tarihi 7 Mart 2026 Cts 19:38
Güncelleme Tarihi 7 Mart 2026 Cts 19:27
Video yükleniyor...
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasındaki derbide Galatasaray, deplasmanda Beşiktaş'ı 1-0 yendi. Mücadele sonrasında Beşiktaşlı futbolculardan Orkun Kökçü ve Ersin Destanoğlu açıklamalarda bulundu.
Orkun Kökçü açıklamasında, "İlk yarıda daha iyi başlayabilirdik. İkinci yarı daha istekli, hırslıydık. İlk yarı atılacak kişi, ikinci yarı atıldı. Pozisyon bulduk, atamadık. O kırmızı karttan önce başka kırmızı kart vardı. Sırtını döndü, gitti. Yapacak bir şey yok, hep bize karşı oluyor." ifadeleri kullandı.
Ersin Destanoğlu ise "Maça çok iyi başlayamadık ama plan vardı, onu sahaya yansıtmaya çalıştık. Yeterince yansıtamadık. Bir kırmızı kart pozisyonu var. İnanılmaz, Trabzon'da Fener'de çağırırlar, VAR nasıl çağırmadı. Anlam veremiyorum. Adamı ilk yarı atması lazım, atmıyor. Osimhen'in pozisyonu var. Anlamıyorum. İzleyip de geldim. İnanılmaz, inanılmaz, anlam veremiyorum! O dakikadan sonra 10 kişi kalmaları da bir şey ifade etmiyor. Yere yatıyorlar. Kırmızı kartlar, sarı kartla es geçiliyor. Anlam veremiyorum. Cidden anlam veremiyorum. Millete verilmiyor, bize veriliyor. Maçın önüne geçti hakem." dedi.
Ayda 279 TL’den başlayan fiyatlarla TOD paketini hemen satın al! Kurulum olmadan maçları izle!
Ayda 279 TL’den başlayan fiyatlarla TOD paketini hemen satın al! Kurulum olmadan maçları izle!