"Onları nasıl durduracağımızı gerçekten bilmiyorum"

Video yükleniyor...

Manchester City menajeri Pep Guardiola, Paris Saınt-Germain maçı öncesi, rakiplerinden övgüyle bahsetti. Guardiola, Messi - Neymar - Mbappe üçlüsünü nasıl durduracağı konusunda hiçbir fikri olmadığını söyledi.
 
Pep Guardiola, birlikte büyük başarılar yaşadığı Lionel Messi'ye bir kez daha rakip olmaya hazırlanıyor. City menajeri, Paris Saınt-Germain maçı öncesi kameraların karşısına geçti. Çok güçlü bir rakiple karşılaşacaklarını vurgulayan Guardiola'ya, Messi - Neymar ve Mbappe'den oluşan hücum hattına karşı ne tür önlemler alacağı soruldu. Guardiola'nın soruya verdiği yanıt ilginçti. 
 
Başarılı menajer; "Onları nasıl durduracağımızı gerçekten bilmiyorum. Ne yapmamız gerektiği konusunda bir fikrim yok. Bu kadar yetenekli oyuncuların tamamını aynı anda kontrol etmek çok zor. Top rakipte olduğunda alanları kapatmaya; bize geçtiğinde ise onları koşturmaya çalışacağız. Ancak bunu yapması söylemekten çok daha zor" dedi. 
 
Paris Saint-Germaİn Teknik Direktörü Mauricio Pochettino ise maçın favorisi olarak City'i gösterdi. Kendilerinin yeni bir yapılanmaya gittiğini hatırlatan Pochettino; "Karşımızda oturmuş bir takım ve dünyanın en iyi teknik adamı olacak. Biz ise uyum sürecinden geçiyoruz. Elimizden geleni yapacağız. Messi'nin de takım gibi süreye ihtiyacı var. 20 yıl Barcelona'da oynadıktan sonra, yeni bir şehre ve takıma uyum sağlamak hiç kolay değil" diye konuştu.