Ömer Korkmaz: "Korkulu günleri tekrar yaşamamak istemiyoruz"

Video yükleniyor...

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, TFF Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulu'nda beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

Ömer Korkmaz'ın konuşmaları:

"Yeni dönem Türk futbolu adına barışın ve dostluğun olduğu bir ortam olur. Güzel bir seçim oldu. Dünyada futbolda artık saygı diyoruz, kulüp başkanları, yöneticileri ve futbolun saygın insanları burada. Tartışma ortamı olmadan insanlar duygu ve düşüncelerini söyledi. Bundan sonraki dönemlerde artık futbolun güzelliklerinin konuşulduğu, hakemlerin konuşmadığı bir dönem olsun. 

Biz, kendisine adalet değil, herkes için adalet isteyen bir taraftarıyız. Herkes demoktratik olarak oyunu kullandı. Kim seçilirse artık onu destekleyeceğiz." 

"Korkulu günleri terkar yaşamak istemiyoruz"

"Geçen sezon zor bir dönem atlattık. Tekrar o korkulu günleri yaşamamak adına daha dikkatli hareket ediyoruz. 12 oyuncu ile yollarımızı ayırdık. Kan değişikliğine ihtiyaç vardı. Yenilenen bir kadro kurduk. Şu ana kadar yedi futbolcu transfer ettik. Konyaspor'un sürdürülebilir bir takım olmasını istiyoruz. Amacımız hedef takım olmak.

Basamakları geçmişte yavaş yavaş çıkarak UEFA Avrupa Ligi'ne çıktık. Kısa, orta ce uzun vadeli planlarımız var. Umarım tekrar eski günlerimize döneriz."