Okan Buruk'tan flaş transfer sözleri! Zaniolo, Rafa Silva...

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ı çalıştıran ve geride bıraktığımız sezonu şampiyon olarak tamamlayan Okan Buruk, beIN SPORTS ekranlarında çok özel açıklamalarda bulundu. 

Transfer döneminde nasıl hareket edeceklerine dair konuşan Okan Buruk, "Oyuncu izleme ekibimizle, Erden Bey ile birlikte istediğimiz oyuncuları belirledik. Kulüplerle iletişime geçtik, geri dönüş bekliyoruz. Suudi Arabistan şu anda en fazla gelirlerin dağıtıldığı yer. Transfer kolay değil ama kampa kadar önemli bir süremiz var. Her şey bizim elimizde olmuyor. Çalışmalarımız sürüyor, kampa yetişmesi en önemli şey. Sabırlı olup en iyi oyuncuyu almak bence en doğrusu." dedi. 

"Eksiklerimizi tamamlayacağız"

Kadrodaki eksikleri tamamlama üzerine çalışacaklarını da ifade eden Okan Buruk, "Eksiklerimizi tamamlayacağız. Başkanımız bize çok büyük destek veriyor. İlk tercihimiz, uzun vadeli, hem genç hem katkı alabileceğimiz oyuncular oluyor. Bunun yanında tecrübeli oyuncular da takıma deneyimleriyle katkı sağlamak istiyor. O dengeyi iyi kurmamız lazım." sözlerini kullandı. 

OKAN BURUK'UN GEÇEN SEZON ŞAMPİYONLUK YARIŞI HAKKINDAKİ SÖZLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!


Zaniolo sözleri

Nicolo Zaniolo'nun takımda devam etmesini istediğini belirten Galatasaray Teknik Direktörü, "Kısa süre önce İtalya'daydım. Zaniolo'nun menajerini tesadüfen gördüm. Birinci düşünceleri burada devam etmeyecek gibi ama ben onu kadroda görmek isterim." dedi.

"Rafa Silva, Suudi Arabistan'a gidecektir"

Transferde adı Galatasaray ile geçen Rafa Silva hakkında da konuşan Buruk, "Avrupa'da da birçok takım Rafa Silva'yı istiyordur. O beklentiler üzerinden büyük ihtimalle Suudi Arabistan'a gidecektir diye düşünüyorum. Bizim herhangi bir görüşmemiz yok." ifadelerini kullandı. 

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN