Okan Buruk kadroda rotasyona gidecek

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'de 10. haftayı Yukatel Kayserispor deplasmanında geçiren Galatasaray, puansız ayrıldığı karşılaşmanın ardından Ziraat Türkiye Kupası'nda sahne alacak. GMG Kastamonuspor'u konuk edecek sarı kırmızılılarda, teknik direktör Okan Buruk'un bu mücadelede rotasyona gitmesi bekleniyor. 
Okan Buruk'un Spor Toto Süper Lig'de çok fazla süre veremediği oyuncuları Ziraat Türkiye Kupası'nda değerlendirmek istediği belirtiliyor.

Sarı kırmızılıların çalıştırıcısının GMG Kastamonuspor mücadelesinde; Okan Kocuk, Emin Bayram, Matthias Ross Jensen, Leo Dubois, Kazımcan Karataş, Berkan Kutlu, Milot Rashica, Yusuf Demir ve Haris Seferovic gibi isimlere şans tanıması bekleniyor.

Sezon başından bu yana formayı ağırlıklı olarak teslim ettiği oyuncuları GMG Kastamonuspor karşısında dinlendirmeyi planlayan Okan Buruk'un böylelikle ve kadro rekabetini artırmayı hedeflediği ifade ediliyor.

Nef Stadyumu'nun ev sahipliği yapacağı Galatasaray - GMG kastamonuspor karşılaşması 19 Ekim Çarşamba günü saat 21'de başlayacak.