ÖZET | Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 0-1 Demir Grup Sivasspor

Video yükleniyor...

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Demir Grup Sivasspor, deplasmanda Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u Goutas'ın golüyle 1-0 mağlup etti.

Bu sezonki ilk galibiyetini elde eden Sivasspor, puanını 6'ya çıkardı. Üst üste 3. mağlubiyetini alan Yeni Malatyaspor ise haftayı 6 puanla kapattı.

Maçtan dakikalar

Ev sahibi ekipte teknik direktör İrfan Buz; Ertaç Özbir, Sadık Çiftpınar, Wallace, Mallan, Hadadi, Chouiar, Aabid, Ndong, Mustafa Eskihellaç, Adem Büyük, Tetteh ilk 11'ini sahaya sürdü.

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise Muammer Zülfikar Yıldırım, Ahmet Oğuz, Goutas, Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Fajr, Pedro Henrique, Gradel, Jorge Felix, Kayode 11'ine şans verdi.

24. dakikada Yeni Malatyaspor gole yaklaştı. Mallan'ın uzaklardan sert vuruşunda Muammer topu son anda kornere çeldi.

Adem Büyük, 28. dakikada savunmanın sektirdiği topta kaleciyle karşı karşıya kaldı ancak Muammer bu pozisyonda da başarılıydı.

Sivasspor'un ilk tehlikeli atağı 37. dakikada geldi. Kayode'nin dar açıdan yaptığu vuruş önce kaleci Ertaç'a ardından da direğe çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

İlk yarıda gol sesi çıkmadı.

Adem Büyük 54. dakikada bir kez daha golle burun buruna geldi. Tecrübeli golcünün arka direkte yaptığı vuruş az direkten oyun alanına döndü.

DG Sivasspor, 70. dakikada golü buldu. Fajr'ın ortasında iyi yükselen Goutas, takımını 1-0 öne geçirdi. Yunan stoper, bu sezonki 3. golünü kaydetti.

Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı.