O fotoğraf pahalıya patladı! İşte UEFA'nın kararı...

O fotoğraf pahalıya patladı! İşte UEFA'nın kararı...
EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası F Grubu'nda A Milli Takım'ın Portekiz ile oynadığı karşılaşmanın ikinci yarısında Ronaldo ile fotoğraf çekilmek için sahaya giren Türk taraftar Berat Uluğ, UEFA tarafından cezalandırıldı.

İngiltere Express gazetesinin UEFA yetkililerinden aldığı demeçte, "Sahaya herhangi bir şekilde girilmesi stadyum kurallarının ihlali anlamına gelir ve stadyumdan ihraç edilmeye, tüm turnuva maçlarından men edilmeye ve izinsiz giriş için resmi suç duyurusunda bulunulmasına neden olur. 12 yaşından küçükler için herhangi bir cezai sorumluluk söz konusu değildir, ancak eşlik eden yetişkin, çocuğun biletleme hüküm ve koşullarına uygun olarak stadyum kurallarına uymasını sağlamaktan sorumludur." ifadeleri kullanıldı.

22 Haziran Cumartesi günü sahaya koşarak Cristiano Ronaldo ile fotoğraf çekilen Berat'ın EURO 2024'teki tüm maçlardan men edilmiş oldu. 

5 taraftar sahaya girmişti

Türkiye - Portekiz maçında sadece ikinci yarıda toplam beş taraftar sahaya girmeyi başardı. Her taraftar Ronaldo ile fotoğraf çektirmek için ceza alma riskini göze aldı. UEFA, sahaya atlayan her taraftarın cezalandırılacağını bildirdi.

İşte Berat'ın çekildiği o fotoğraf: