Nuri Şahin idmanda yok

Nuri Şahin idmanda yok
A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) D Grubu'nda 21 Haziran Salı günü Çek Cumhuriyeti ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fransa'nın güneyindeki Saint Cyr sur Mer bölgesinde kamp yapan ay-yıldızlı ekip, Stade Saulnier'de Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde çalıştı.

Basına açık gerçekleştirilen idman, ısınma hareketleri ve koşuyla başladı. Ardından pas çalışması yapan milli futbolcular, dar alanda çift kale maçla antrenmanı tamamladı. İdmanın ardından bazı futbolcular orta ve şut çalışması yaptı.

Ayrıca antrenman sahası dışında bulunan bir grup Türk taraftarın çocukları, çalışmayı izlemeleri için tribüne alındı. Fatih Terim ve futbolcular, antrenmandan sonra çocuklarla fotoğraf çekildi.

Çek Cumhuriyeti ile Lens kentinde karşı karşıya gelecek A Milli Takım, müsabaka için yarın uçakla bu kente gidecek. Ay-yıldızlı takım, Çek Cumhuriyeti maçının hazırlıklarını karşılaşmanın oynanacağı Bollaert-Delelis Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Terim'in morali bozuk
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in moralsizliği dikkati çekti.

EURO 2016'da ilk iki maçını kaybeden milli takım, İspanya müsabakasından sonra ilk kez basına açık çalıştı. Antrenmanda Fatih Terim'in moralinin bozuk olduğu gözlerden kaçmadı.

Antrenmanın yönetimini yardımcı antrenör Levent Şahin'e bırakan Terim, çalışmayı uzaktan takip ederek, oyuncularla fazla diyaloğa girmedi.

Nuri Şahin idmana çıkmadı
Milli takımın dün akşam yapılan antrenmanda sakatlanan Nuri Şahin, idmana katılmadı.

Sağ iç yan diz bağlarından sakatlanan Nuri Şahin'de zorlanmaya bağlı ödem oluştuğu bildirildi. Milli futbolcu, bugünkü idmana katılmayarak dinlendirildi. Nuri'ye yoğun tedavi programı uygulandığı aktarıldı.

Deneyimli oyuncunun durumunun yarın kontrollerden sonra belli olacağı ve Çek Cumhuriyeti maçında forma giyip giymeyeceğinin netleşeceği belirtildi.

İsmail Köybaşı ve Mehmet Topal korkuttu
Milli futbolcular İsmail Köybaşı ve Mehmet Topal antrenmanda kısa süreli sakatlık geçirdi.

Çift kale maç sırasında ikili mücadeleye giren İsmail Köybaşı ile Mehmet Topal acı içinde yerde kaldı. Pozisyonun ardından sahaya giren sağlık ekibi milli oyunculara müdahalede bulundu.

Çalışma sonrasında İsmail Köybaşı'nın sağ bacak kaval kemiğine buz tedavisi uygulandı.