Nigel Hayes-Davis: "En iyi performansımı ortaya koyacağım"

Nigel Hayes-Davis: "En iyi performansımı ortaya koyacağım"
Fenerbahçe'nin ABD'li basketbolcusu Nigel Hayes-Davis ise Dörtlü Final'e katılan takımları tebrik ederek sözlerine başladı.

Hiçbir takımın yenilmez bir ekip olmadığının altını çizen Hayes-Davis, "Bizim umudumuz da Fenerbahçe taraftarlarına gurur yaşatmak. Bunun için de elimizden gelenin en iyisini ortaya koyacağız. Koç ilk geldiği günden itibaren bize güven aşıladı. Rekorların kırıldığı dönemde çok iyi bir ay geçirdik. Müthiş takımlara karşı önemli başarılar elde ettik. Hep birlikte olmamız, takım olarak performans sergilememiz önemliydi. Günün sonunda Dörtlü Final'de ne olacağını asla kestiremezsiniz. Önemli olan kazanmak." açıklamasını yaptı.

Dörtlü Final'in keyfini çıkarmak istediklerini de vurgulayan ABD'li oyuncu, şunları kaydetti:

"Burada önemli olan geldiğin noktanın farkına varıp keyfini sürmek. Şu anda Dörtlü Final'deyiz. Bu maçlarda ayrıntılar son derece önemli, ortadaki topları kapmak için kim kendini yerden yere atacak, ribauntları kim kazanacak. Profesyonel olarak buradayım ve benim ikinci Dörtlü Final'im. Barcelona'da da bunu yaşamıştım. Büyük bir sabırsızlıkla beklediğimi söyleyebilirim. En iyi performansımı ortaya koymaya çalışacağım. Antrenman yaparsınız ve maç günü gelir. Önemli olan maçta ne yaptığınızdır. Umarım ben de takımımın finale çıkmasına yardımcı olurum."