Nicolo Zaniolo'dan dikkat çeken geri dönüş sözleri!

Video yükleniyor...

Sezon başında Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'dan İngiltere Premier League ekibi Aston Villa'ya kiralık olarak gönderilen Nicolo Zaniolo, geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

La Gazzetta dello Sport'a açıklamalarda bulunan ve sakatlığı sebebiyle EURO 2024'ü kaçıracak olmasının moralini bozduğunu belirten İtalyan yıldız, "EURO 2024'te olacağıma inanmıştım... Ne pahasına olursa olsun orada olmak istiyordum. Dünya Kupası'nda yer alabilmek için çok çalışacağım. Hedefim bu olacak." ifadelerini kullandı. 

"Beni mutlu etti"

İtalya'ya geri dönme ihtimali de sorulan Zaniolo, "Kaç takımın beni istediğini bilmiyorum. Fiorentina'nın ilgisi olduğuna dair haberler okudum ve bu beni mutlu etti ancak gelecekte nerede olacağımı söylemek için henüz erken... İtalya'yı özlüyorum ama bugün her şey mümkün." şeklinde cevap verdi. 

Zaniolo, Milan'ın başına geçmesi beklenen Fonseca hakkında da konuşurken, "Fonseca harika biri. Ofansif futbolu seviyor. Bazı şeyleri belli etmeye çalışmıyor, direkt olarak söylüyor. Antrenmanlarda çok detaycıdır. Roma ile UEFA Avrupa Ligi'nde yarı finale çıktığını unutmamak gerekiyor." dedi.

"Temaslar vardı"

Zaniolo, Milan'a transfer olma ihtimali hakkında ise, "Bazı görüşmeler ve temaslar vardı ama sonrasında bir şey çıkmadı." diye konuştu.

Kiralık olarak katıldığı Aston Villa'nın forması ile toplamda 39 maça çıkan İtalyan futbolcu, 3 kez gol sevinci yaşadı. 

Zaniolo, yarım sezon geçirdiği Galatasaray'da ise 12 maçta 5 gol ve 1 asistlik performans sergilemişti. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN