Nicolas Pepe: "Pişman değilim"

Video yükleniyor...

Geride bıraktığımız sezonu Trendyol Süper Lig ekibi Trabzonspor'da geçiren ve sezonun tamamlanmasının ardından takımdan ayrılan Nicolas Pepe, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

BBC Sport'a konuşan Pepe, "Arsenal'e transfer olduğumda performansım değil bana ödenen bonservis taraftarlar tarafından yargılanıyordu. Arsenal forması ile harika işler yaptığımı düşünüyorum. Londra'da geçirdiğim zaman için pişman değilim. Kulüp bonservisim için tarihi bir ücret ödemişti ve benden goller bekleniyordu. Eğer bonservisim 20 milyon Sterlin'e alınmış olsaydı belki de her şey daha farklı olurdu. Bu oyuncuların hatası değil, hiçbir futbolcu 90-100 milyon Sterlin'i kendisi için istemiyor. Futbol dünyasında işler böyle yürüyor ve insanlar bunu anlamıyor." ifadelerini kullandı. 

"İyi bir şekilde ayrıldık"


Arsenal'den ayrılık sürecinden de bahseden Pepe, "Arsenal yönetimi takımdan ayrılırken bana yardımcı oldu. Sakatlanmıştım ve iyileşip geri dönmem uzun sürdü. Hızlı bir şekilde kulüp bulmam konusunda bana yardımcı oldular. İyi bir şekilde ayrıldığımızı söyleyebilirim." diye konuştu. 

"İyi oynamayı bunlara bağlıyorum"

Eski formuna geri dönmek istediğini belirten Nicolas Pepe, "Geçmişteki performansımı tekrarlayabileceğimi düşünüyorum. Sadece fiziksel durumuma, kulübün güvenine ve taraftarların sevgisine göre oynamam gerekiyor. Bir oyuncunun iyi oynamasını bunlara bağlıyorum." dedi. 

29 yaşındaki futbolcu transfer görüşmeleri hakkında ise, "Menajerimle bütün teklifleri dinliyoruz. Ne olacağını göreceğiz. İngiltere'ye dönmeme gibi bir düşüncem yok." diyerek sözlerini sonlandırdı. 

Trabzonspor forması ile 23 maça çıkan Pepe, 6 gol ve 3 asistlik performans sergilemişti. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN