Neymar'ın başı dertte! Mahkemeye verildi...

Neymar'ın başı dertte! Mahkemeye verildi...
Suudi Arabistan Ekibi Al Hilal forması giyen Neymar, Fransa'da yaşadığı dönemdeki bir çalışanı tarafından mahkemeye verildi.

PSG’den ayrıldıktan sonra Suudi Arabistan’ın Al Hilal takımına transfer olan ancak milli takımı Brezilya'da yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatan Neymar’ın Fransa günlerine ilişkin yeni bir skandal ortaya çıktı. 

Fransa'da yaşadığı dönemde evinde çalıştırdığı temizlik görevlisine sigorta beyanı yapmadığı ve mesai ücretlerini ödemediği iddia edilen süperstarın eski çalışanı futbolcuyu mahkemeye verdi. Neymar'ın eşinin tırnak bakımını bile yaptığını öne süren söz konusu çalışan, Brezilya basınından UOL’a verdiği demeçte şu sözleri söyledi:

“Evin temizliğinden, yatağın yapılmasına kadar her şeyden ben sorumluydum. Oğlunun annesinin tırnaklarını bile ben yaptım. Bir keresinde spor salonunu temizliyordum ve benden durup Bruna'nın (Biancardi) tırnaklarını yapmamı istediler. Hafta sonları bütün gece çalışıyordum. Ertesi sabah erkenden eve gitmem gerektiği için uyuyordum ve hiçbir zaman gece primi almadım. Hep benden istedikleri saatlerde çalıştım.”

beinsports.com.tr / Dış Haberler