Neymar'a destek geldi: "O çok özel biri"

Video yükleniyor...

Thiago Silva, son milli maçın ardından ağır eleştiriler alan Neymar'a destek verdi. Silva, tüm Brezilya halkının, Neymar'a destek vermesi gerektiğini söyledi. 

Neymar, Brezilya ile Kolombiya'nın golsüz berabere kaldığı maçın ardından, ülke medyası tarafından ağır şekilde eleştirilmişti. Maç boyunca 17 pas hatası yapan Neymar, ağır eleştirilerin ardından, Katar 2022'nin son dünya kupası olabileceğini söylemişti. Pele'nin ardından, Brezilya milli takım tarihinin en golcü ikinci oyuncusu konumundaki Neymar; "Katar son dünya kupam olabilir. Çünkü futbol oynamaya mental olarak daha ne kadar dayanabileceğimi bilmiyorum" demişti. 
 
Brezilya'nın en deneyimli oyuncularından Thiago Silva, zor günler geçiren takım arkadaşına destek verdi. Kendisini de milli takım performansı nedeniyle benzer dönemlerden geçtiğini hatırlatan Silva; "Milli takımda maalesef eleştirilerin dozu bazen kaçabiliyor. Umarım Neymar futbol coşkusunu asla yitirmez. O çok özel biri ve mutlu olduğunda her zaman milli takıma gereken katkıyı verir" dedi.