"Neymar, Mbappe ile çok iyi anlaşıyor"

"Neymar, Mbappe ile çok iyi anlaşıyor"
Leipzig - Paris Saint-Germaın maçı öncesi iki takımın teknik direktörleri basının karşısına çıktı. Hem Julian Nagelsmann hem de Thomas Tuchel takımlarına güveniyor...

Paris Saint-Germain teknik direktörü Thomas Tuchel, Leipzig'i eleyerek, kulüp tarihine geçmek istediklerini söyledi. Atalanta maçında ikinci yarıda oyuna giren Kylian Mbappe'nin, 11'de sahaya çıkma olasılığı bulunduğunu ifade eden Tuchel, son antrenmandan sonra kararını vereceğini dile getirdi. Mbappe - Neymar işbirliğine değinen Tuchel: "Neymar, transfer olduğu günden bu yana takımın lideri. Kazanmayı herşeyden çok istiyor ve takım arkadaşlarına da örnek oluyor. Mbappe ile arasında çok iyi bir ilişki var ve bu bizim en güçlü yanlarımızdan biri" dedi. Augsburg rezerv takımını çalıştırırken, Julian Nagelsmann'ın öğrencisi olmasına da değinen Tuchel: "Augsburg de Julian'ın antrenörüydüm. Çok sık sakatlanıyordu ve futbolu bırakmak zorunda kaldı. Bu süreçte rakip analizi konusunda bana yardım etmeye başladı. Kendisi için mutluyum" dedi. 

Nagelsmann ise sürekli Tuchel'in öğrencisi olmasının kendisine hatırlatılmasından sıkılmış gibiydi. Bu konunun neden gündemde tutulduğunu anlayamadığını ifade eden genç teknik adam: "Augsburg yedek takımında, Tuchel'in oyuncusuydum. Hepsi bu. İnsanların inanılmaz bir olay gibi bundan bahsetmesini anlayamıyorum. O dönemde paraya ihtiyacım vardı ve futbolu bıraktıktan sonra, Tuchel'in yanında çalışmaya başladım. Thomas analizlerimi beğenince, işime devam ettim ve bugünlere gelmemi sağlayan yol açıldı" dedi. Takımına güvendiğini dile getiren Nagelsmann, Paris St Germaın'in birbirinden güçlü hücum oyuncularını, takım halinde savunmaya çalışacaklarını ifade etti.