Murat Yiğiter istifa etti

Murat Yiğiter istifa etti

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Murat Yiğiter istifa etti. Kulüp Başkanı Adnan Öktüren,yaptığı açıklamada, Murat Yiğiter'in dün akşam istifasını verdiğini ifade ederek, ancak Yiğiter'in kulüpten kopmayacağını ve çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

Transfer çalışmalarına devam ettiklerini bu kapsamda Çaykur Rizespor'dan Şadi ve Bahadır ile anlaşmaya vardıklarını belirten Öktüren, Gençlerbirliği'nden Eren ile görüşmelerinin sürdüğünü kaydetti.

Öktüren, bu dönemde toplam 4 oyuncu transfer etmeyi planladıklarını belirterek, ''Diyarbakırspor güçlü bir takımdır. Ancak yeni transferler de gücümüze güç katacaktır. Teknik direktör Murat Yiğiter istifa etti. Bu nedenle teknik direktör arayışına başladık. Başarılı bir kamp dönemi geçiren takım bugün kente gelecek. ilk çalışmasını da yarın yapacak'' dedi.

"BÜYÜKANIT'DAN RANDEVU ALDIK"
Diyarbakır'daki saldırı nedeniyle kentte incelemelerde bulunmak üzere gelen Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ve kuvvet komutanları ile görüştüklerini de anlatan Öktüren, şöyle konuştu: "Diyarbakırspor'un şampiyonluk sürecinde sayın Büyükanıt'ın büyük desteği olmuştu. Kendisi Diyarbakırspor taraftarıdır. Görüşmemizde bundan sonraki dönemde de destek vereceğini söyledi. Ankara'da görüşmek üzere randevu aldık. Aynı dönemde bize büyük destek veren Tarım ve Köyişleri Bakanımız Mehdi Eker ve sayın Başbakanımızla görüşmek istiyoruz. Diyarbakırspor'un kendi iç dinamikleri ile ayakta kalması mümkün değil. Diyarbakırspor'un hiç bir tesisi yok. Önceliğimiz şampiyonluktan önce kalıcı bir tesis yapmaktır. Bu projelerimizi Sayın Başbakanımıza sunacağız."