Mourinho'dan transfer sözleri: "Geçmişteki oyuncularıma..."

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de teknik direktörlük koltuğuna oturan dünyaca ünlü çalıştırıcı Jose Mourinho, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

Mourinho, "Ben bugüne kadar hep I'am Jose Mourinho diyordum. Ben Jose Mourinho. Bugünden itibaren "Ben Fenerbahçe Teknik Direktörüyüm" diyeceğim." şeklinde konuştu. 

"Roma'dan hiçbir oyuncuya ilgim yok"

Son çalıştırdığı takım olan Roma'dan kimseyi istemediğini belirten Jose Mourinho, "Eğer soruyu doğru anladıysam, benimle ilk iletişime geçen kişi Mario Baranco'ydu. Bunun sonucundan Ali Koç ilk iletişime geçen kişi oldu. Buraya gelmemi tetikleyen şey bu oldu. Her yere gittiğimde dedikodular oluyor. Transfer anlamında kimseyle konuşmadım. İsim değil proje, istikrar görmek istiyorum. Sadece isimler üzerinden değil, profiller üzerinden konuştuk. Asla isim konuşmadık. Geçmiş kulüplerimden oyuncularıma ilgim yok. Roma'dan hiçbir oyuncuya ilgim yok. Acele etmenin, duygusal davranmanın zamanı değil." dedi. 

Aziz Yıldırım'ın kendisi ile ilgili açıklamalarına da değinen Portekizli çalıştırıcı, "Fenerbahçe'ye imza atmak için Aziz Yıldırım'dan onay almadım." ifadelerini kullandı.

JOSE MOURINHO'DAN İSMAİL KARTAL SÖZLERİ! DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN...


"Başkan değişse de..."

Fenerbahçe'de düzenlenecek olan seçimlerde Aziz Yıldırım'ın başkan olması durumunda görevine devam edip etmeyeceği sorulan Mourinho, "Fenerbahçe'nin teknik direktörüyüm, başkan değişse de ben Fenerbahçe için çalışırım." cevabını verdi.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN