Mourinho eski yıldızını istiyor! İtalyanlardan flaş iddia

Mourinho eski yıldızını istiyor! İtalyanlardan flaş iddia
Fenerbahçe'ye gelişi ile geniş yankı uyandıran Jose Mourinho, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Sportif Direktör Mario Branco ile tecürbeli teknik adamın belirlediği transfer listesinin hücum bölgesi için İtalyanlardan flaş bir iddia geldi.

Çizme basınından Mondo Calcio News'in haberine göre; Fenerbahçe, Mason Greenwood'u transfer etme yarışına girmeyi planlıyor.



DEV KULÜPLER PEŞİNDE

Geçtiğimiz sezonu İspanya LaLiga ekiplerinden Getafe'de kiralık olarak geçiren ve bonservisi Manchester United'da bulunan 22 yaşındaki oyuncunun geleceği belirsizliğini koruyor.
  
Haberde Jose Mourinho'nun Fenerbahçe'de olmasının transferde etkili olabileceği belirtilirken; Greenwood ile Barcelona, Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Napoli ve Juventus gibi birçok dev kulübün de ilgilendiği ifade edildi.
 
MOURINHO VE GREENDWOOD'UN İLGİNÇ HİKAYESİ

Haberin detayında ikilinin geçmişteki hikayesine değinildi. 2018 yılında Manchester United'da görev yapan Portekizli çalıştırıcı, o zaman 16 yaşında olan Greenwood'u takımın Amerika kampına götürmüştü.



Mourinho'nun 2016-2018 yılları arasında MAnU teknik direktörü olduğu dönemde United akademisinde çalışan Nicky Butt da, Portekizli çalıştırıcının Greenwood'u geleceğin yıldızı olarak tanımladığını söylemişti.

Nicky Butt, Mourinho'nun Greenwood'u A Takım antrenmanına çağırdığını ancak o dönemde 15 yaşında olan hücum oyuncusunun okulu nedeniyle antrenmanlara katılamadığını belirtmişti. 

Kaynak: beinsports.com.tr / Dış Haberler

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN