Montella'dan Arda Güler açıklaması: "Kararı ben vermedim..."

Video yükleniyor...

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve milli futbolcu İrfan Can Kahveci, Volkspark Stadı'nda Çekya ile oynayacakları Avrupa Futbol Şampiyonası maçına ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Montella'nın açıklamaları şu şekilde:

"Milli takımda 12-13 yıldır bulunan oyuncular, bize bu takımın parçası oldukları en iyi takım olduklarını söylüyorlar. Biz tek vücut olduk ve dikkatimizin dağılmasına izin vermeyeceğiz. Biz başka takımların sonuçlarına bel bağlamış değiliz. Biz cevabımızı sahada vereceğiz. Son 10 ayda böyle yaptık."

"Baskı bizim işimizin parçasıdır"

"30 yılı aşkın süredir baskı altındayım. Baskı bizim işimizin parçasıdır. Pozitif bir baskı bu. Biz pozitif bir başarı elde etmek için çabalıyoruz. Amacımız gruptan çıkmak. Yarın önemli bir fırsatımız var. İş bize kalmış durumda."

"Bu takım Türkiye'yi temsil ediyor"

"Gerçek taraftarlarımız ilk düdükten, son düdüğe kadar bizi destekleyecektir. Eleştirenlere hatırlatmak isterim ki bu bizim ülkemiz. Başka bir milli takım yok. Bu takım Türkiye'yi temsil ediyor. Bu çocuklar bizim yüzümüzü güldürdü ve desteklemek lazım."

"Arda'nın bir önceki maça çıkmasına ben karar vermedim"

"Arda çok uzun süre alabilecek durumda değil. Bir önceki maça çıkmamasına ben karar vermedim, doktorumuz ve personelimiz karar verdi. Risk almadan oynayabileceği bir süre vardı ve o kadar oynadı. Arda'yı riske etmemek adına 2 gündür belli antrenmanları yapıyor."

"Bu bizim tatlı problemimiz"

"Antipatik olmak istemiyorum ama kadromuzda az süre almış oyuncularımız var. Altay için geçerli olan herkes için geçerli olmalı. Bizim üç tane harika kalecimiz var. Bu da bizim tatlı problemimiz."