GENİŞ ÖZET | Mondi Home Kayserispor 0-0 Galatasaray

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, 2023-2024 sezonunun ilk haftasında deplasmanda Mondi Home Kayserispor ile 0-0 berabere kaldı.

RHG Enertürk Enerji Stadı'nda oynanan mücadelede gol sesi çıkmadı.

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Mauro Icardi, Wilfried Zaha, Angelino ve Kerem Demirbay karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı. Okan Buruk bu yıldızları ikinci yarıda sahaya sürse de eşitlik bozulmadı.

Mondi Home Kayserispor, Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında İstanbulspor'a konuk olacak.

Galatasaray ise 2. haftada Trabzonspor'u ağırlayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR

Mondihome Kayserispor, karşılaşmanın 14. dakikasında gole çok yaklaştı. Gökhan Sazdağ'ın sert şutunda meşin yuvarlak üst direğe çarptı ve dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

30. dakikada organize gelen Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu vuruşunu yaptı ancak meşin yuvarlak savunmanın da müdahalesiyle dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

34. dakikada Kerem Aktürkoğlu'nun ortasında Berkan Kutlu kafa vuruşunu yaptı ancak kaleci Bilal topu son anda çelmeyi başardı. İzlemek için tıklayın!

İlk yarının son dakikasında Kerem Aktürkoğlu'nun müthiş şutu az farkla dışarı çıktı. İzlemek için tıklayın!

Kayserispor ikinci yarıya tehlikeli başladı. Cardoso'nun dar açıdan yaptığı vuruşta Muslera gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

Galatasaray 70. dakikada gole yaklaştı. Mauro Icardi'nin kafa vuruşunda kaleci Bilal gole izin vermedi. İzlemek için tıklayın!

Mondihome Kayserispor: 0 - Galatasaray: 0

Stat: RHG Enertürk Enerji

Hakemler: Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy, Kerem Ersoy

Mondihome Kayserispor: Bilal Bayazit, Attamah, Arif Kocaman (Dk. 65 Ramazan Civelek), Uzodimma (Dk. 87 Kolovetsios), Carole, Baran Gezek (Dk. 46 Ackah), Kemen, Cardoso (Dk. 82 Mane), Karimi, Thiam, Gökhan Sazdağı ​​​​​​​

Galatasaray: Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Dubios (Dk. 55 Angelino), Berkan Kutlu, Oliveira (Dk. 70 Kerem Demirbay) Barış Alper Yılmaz (Dk. 82 Halil Dervişoğlu), Mertens DK. 70 Zaha), Kerem Aktürkoğlu, Bakambu (Dk. 55 Icardi)

Sarı kartlar: Dk. 9 Baran Gezek, Dk. 42 Uzodimma, Dk. 42 Çağdaş Atan (Teknik direktör) (Mondihome Kayserispor), Dk. 12 Barış Alper Yılmaz, Dk. 29 Boey (Galatasaray)

SPOR TOTO SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN