Millilerin son rakibi kim olacak?

Millilerin son rakibi kim olacak?
EURO 2024'e katılacak son üç takımın belli olacağı play-off turunda yarı final maçları oynandı. A Milli Takımımız ile aynı grupta yer alacak ekibin belirleneceği play-off C yolunda Yunanistan ile Gürcistan, turnuva bileti için mücadele edecek.

Play-off turundaki maçların ardından A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası F Grubu'ndaki son rakibi de belirlenecek. Grupta Portekiz ve Çekya ile eşleşen ay-yıldızlı ekibin üçüncü rakibi, Gürcistan ya da Yunanistan olacak.

Yunanistan kendi sahasında Kazakistan'ı 5-0 yenip finale kalırken Gürcistan da yine evinde Lüksemburg'u 2-0 yenmeyi başardı. 

Tek maç eleme sistemiyle yapılan yarı final maçlarının ardından A yolunda Polonya ve Galler ve B yolunda İzlanda ile Ukrayna finale çıktı.

26 Mart Salı günü oynanacak final maçlarını kazanacak ekipler, 14 Haziran - 14 Temmuz tarihlerinde Almanya'da düzenlenecek şampiyonaya katılma hakkı elde edecek.

Play-off turundaki maçların ardından A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası F Grubu'ndaki son rakibi de belirlenecek. grupta Portekiz ve Çekya ile eşleşen ay-yıldızlı ekibin üçüncü rakibi, Gürcistan ya da Yunanistan olacak.