"Milli Takım tek kelimeyle olağanüstü"

Video yükleniyor...

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in yeni teknik direktörü Aykut Kocaman, turuncu-lacivertlilerin Antalya kampında beIN SPORTS'a özel bir röportaj verdi.

Teknik direktörlük koltuğunu devraldığında karşılaştığı tabloyu değerlendirerek sözlerine başlayan deneyimli çalıştırıcı, "Sorunlar vardı. Bu oyunun içinde yüzlerce şey oluyor bir anda. 22 kişinin birbiriyle olan ilişkisi, maçların gidişatını etkiliyor. Oyuncular geçen seneden sonra bir rahatlama yaşadı ve bizim işimizde tehlikeli bir şey bu. Oyunda da son 4-5 maçlık periyotta, nispeten yapmak istediklerimize yakın, oyunun kontrolünü ele alan, son 1-2 maçta da bunu kaliteye çevirmeye çalışan bir takım olduk. Atabileceklerinin minimumunu atan, yiyebileceklerinin de maksimumunu yiyen bir takımız istatistiklere göre. Bunu tersine çevirebilmek, hedeflerimizden biri olacak." ifadelerini kullandı.

A Milli Takım'ın sahaya yansıttığı performanstan da övgüyle bahseden Kocaman, "Milli Takım, tek kelimeyle olağanüstü." yorumunu yaptı.

Muhabirimiz Deniz Biricik'in kendisine yönelttiği soruları içtenlikle yanıtlayan Aykut Kocaman'ın bu özel röportajı, beIN SPORTS aracılığıyla futbolseverlere ulaşıyor; hepinize keyifli seyirler!