Milli atletlerden tam 6 madalya!

Milli atletlerden tam 6 madalya!
Milli atletler Polonya, Slovakya, İspanya ve Kazakistan'da düzenlenen özel turnuvalarda 1 altın, 5 gümüş madalya kazandı.

Türkiye Atletizm Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Polonya'nın Poznan şehrinde yapılan Czeslaw Cybulski Memorial yarışlarında piste çıkan milli atlet Gizem Akgöz, üç adım atlamada ilk hakkında 14.07 metrelik atlayışı ile gümüş madalyanın sahibi oldu.

Slovakya'da yapılan JBL Jump Fest 2024 yarışında piste çıkan Necati Er de üç adım atlamada 16.49 metrelik atlayışı ile gümüş madalya elde etti.

İspanya'nın Ordizia şehrinde gerçekleştirilen Meeting Ordizia yarışlarında Türkiye'yi temsil eden milli sporcu Mehmet Çelik ise 1500 metrede 3.36.45'lik derecesi ile gümüş madalyaya ulaştı.

Kazakistan'ın Almatı'da şehrinde düzenlenen XXXIII Qosanov Memorial yarışlarında ise milli atlet Eda Tuğsuz, cirit atma finalinde 53.29 metrelik atışı ile gümüş madalya kazanma başarısı gösterdi. Aynı organizasyonda piste çıkan milli sporculardan Özkan Baltacı, çekiç atma finalinde 74.14 metrelik atışı ile altın, Halil Yılmazer ise 71.44 metrelik atışı ile gümüş madalyanın sahibi oldu.