Messi: O sözler canımı çok acıttı
Yayınlanma Tarihi 1 Kasım 2021 Pts 15:09
Güncelleme Tarihi 1 Kasım 2021 Pts 18:21
Güncelleme Tarihi 1 Kasım 2021 Pts 16:06
Güncelleme Tarihi 1 Kasım 2021 Pts 15:15
Güncelleme Tarihi 1 Kasım 2021 Pts 15:11
Video yükleniyor...
PSG'nin Arjantinli süperstarı Lionel Messi, kariyeriyle ilgili samimi açıklamalarda bulundu.
Sport'a konuşan Messi, 'Bir gün Barcelona'ya dönmek ister misin?' sorusuna şu cevabı verdi:
"Evet, her zaman bu kulübe yardım etmek istediğimi söyledim. Barcelona'da teknik bir görevde bulunmak isterim. Barcelona benim için çok önemli ve onların dünyanın en iyilerinden biri olarak devam etmelerini çok isterim"
Messi, ayrılık süreciyle ilgili ise "Ayrılırken açıkladığım gibi, kalmak için elimden gelen her şeyi yaptım. Maaşımın yarısından feragat etmem gerektiği söylendi ve bunu hiç sorun çıkarmadan kabul ettim. Benim ve ailemin arzusu Barcelona'da kalmaktı. Kimse benden bedava oynamamı istemedi. Başkanın söylediği sözler canımı çok acıttı. Bu tür konuşmalar insanların kafasında benimle ilgili şüphe uyandırıyor" dedi.
Laporta, Messi'nin ayrılığının ardından verdiği bir röportajda "Messi'nin para bile almadan oynayabileceğini umuyordum ama o haftalık maaş istedi. Messi haftalık maaş istemeseydi kalabilirdi." ifadelerini kullanmıştı.
Yeniden Barselona'da yaşamak istediğini söyleyen Arjantinli, "PSG ile olan sözleşmemin ne zaman biteceğini bilmiyorum ancak Barselona'ya geri döneceğiz. Eşim de ben de bunu istiyoruz." dedi.
beinsports.com.tr
beinsports.com.tr