Messi günah çıkardı: "Yaşananlar hoşuma gitmiyor"

Video yükleniyor...

Arjantinli süper yıldız Lionel Messi, ülkesinin radyo istasyonlarından Urban Play'e verdiği röportajda, tarihe geçen Dünya Kupası zaferine dair açıklamalarda bulundu. Messi, kariyerinde ulaşabileceği bütün başarıları elde ettiğini söyledi.

"HİKAYEM İÇİN EŞSİZ BİR SON"
Dünya Kupası zaferini anlatan Messi "Her zaman hayal ettiğim gibi Arjantin ile elde edebileceğim bütün başarılara ulaştım. Ayrıca Barcelona’da da kişisel olarak koyduğum hedeflerin tümünü gerçekleştirdim. Dünya Kupası’nı kaldırmak ise hikayem için eşsiz bir son oldu. Futbola başladığımda işlerin bu yönde ilerleyeceğini asla düşünmezdim. O sebeple Dünya Kupası’nı kaldırmak, kariyerimin en güzel anı oldu. Seremonide Dünya Kupası’nın yanından geçerken sanki bana ‘Bitti. Sonunda bitti. Gel de kaldır beni. Artık bana dokunabilirsin.’ dedi gibi hissettim. Törende kimsenin kupaya dokunamazsın veya bakamazsın diye bişey dediğini hatırıyor musun? O kupa için bu kadar beklemişken kendimi tutamadım. Ayrıca kupa o harika stadyumda çok güzel parlıyordu. Adeta gözümü aldı. Ben de çok düşünmedim ve geçerken gidip kupayı öptüm" diye konuştu.

"HOLLANDA MAÇINDA YAŞANANLAR HOŞUMA GİTMİYOR"
2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde oynanan Hollanda maçındaki yaşananları değerlendiren Arjantinli yıldız "Hollanda maçında ve sonrasında yaşananlar benim de hoşuma gitmiyor. ‘Git buradan aptal’ olayı ve bütün o diğer yaşananlar için üzgünüm. Fakat o tip durumlar gerginliğin tavan yaptığı ve her şeyin çok hızlı geliştiği anlar. Verdiğin reaksiyonları çok düşünecek zamanın olmuyor. Hiçbir şey planlı değildi ve bir anda oldu. Kendime böyle bir imaj çizmek istemezdim ancak futbolun içinde ne yazık ki bunlar da var." ifadelerini kullandı.

"EN ZOR MAÇ MEKSİKA MAÇIYDI"
Dünya Kupası'na giden yoldaki zorlukları da anlatan Messi "Bence içerdiği riski de göz önünde bulundurursak Dünya Kupası’nda oynadığımız en zor karşılaşma Meksika maçıydı. O 90 dakikanın ne ifade ettiğini ve ne olursa olsun kazanmak zorunda olduğumuzu düşününce, sonucundan bağımsız olarak en kötü oynadığımız maçtı da diyebilirim. Bu da bazen istemeseniz de takım üstünde baskı kurarak farklı bir oyun ortaya koymanıza neden olabiliyor. Fakat ben, iyi bir performans göstereceğimize ve özellikle Suudi Arabistan’a karşı oynadığımız ilk maçın ardından başımıza güzel şeyler geleceğine emindim. Yine de, böylesine birbirine kenetlenmiş bir oyuncu grubu olmasaydık, belki de bu baskının üstesinden gelemeyebilirdik." dedi.