Trabzon'da Mehmet Ekici pişmanlığı

Video yükleniyor...

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, son haftalarda alınan başarılı sonuçların ardından oyuncularını uyardı. Kazanılan puanların ardından yaşanması muhtemel bir rehaveti engellemek isteyen Yanal, "Rahatlığa kapılan formayı kaptırır. Bu yüzden herkes formasının değerini bilerek mücadelesini sürdürmeli" ifadesini kullandı. 

Mersin İdmanyurdu karşısında alınan üç puanla uzun süren deplasman galibiyeti hasretine son vermelerinin olumlu olduğu ancak bunu sürdürmek zorunda olduklarını oyuncularına anlatan deneyimli teknik adam, "Eğer gelecek sezon Avrupa'da yer almak istiyorsak ligi iyi bir noktada bitirmeliyiz. Bu nedenle artık hata yapma lüksümüz yok. Gaziantep deplasmanından da üç puanla dönmeliyiz." dediği öğrenild. 

Öte yandan Trabzonspor Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Ekici'nin serbest kalma maddesine açıklık getirdi. 

Yakup Aslan, "Mehmet sözleşmesi gereği 11 milyon euro'ya gidebilir. Keşke bu rakamı sezon başında 15-20 yapsaydık" ifadelerini kullandı. 

Mehmet Ekici'yi Türk futboluna kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Aslan, "Mehmet için 15 milyon euro'luk teklif gelse ve hocamız bana bu oyuncu lazım derse satmayız. Mesele para olmaktan çok kulübün başarısını artırmak, şampiyon olmak. Mehmet Ekici'yi sadece Trabzonspor'a değil, Türk futboluna kazandırdık. Bilinen bir futbolcuydu fakat demek ki gerçek takımını bulunca yapabilecekleri ortaya çıktı" dedi.

Aşağıdaki Konulardan Hangisi İlginizi Çekiyor?

Maç özetleri

Spor Toto


Trabzonspor