ÖZET | Medipol Başakşehir 3-1 Trabzonspor

Video yükleniyor...

Şampiyon Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Medipol Başakşehir'e deplasmanda 3-1 mağlup oldu. 

Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri Okaka, Epureanu ve Serdar Gürler kaydetti. Trabzonspor'un tek golü üse Nwakaeme'nin kafasında geldi.

Ligi 65 puanla 4. sırada bitiren Medipol Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'ne ön eleme turundan katılmaya hak kazandı.

Lig tarihinin en yüksek puanlı şampiyonu olma şansını kaçıran Trabzonspor, sezonu 81 puanla bitirdi.

Önemli anlar

Ev sahibi 11. dakikada öne geçti. Mahmut'un müthiş ortasında Okaka kafa vuruşunu yaptı ve skoru 1-0'a getirdi. İzlemek için tıklayın!

Başakşehir 31. dakikada farkı 2'ye çıkardı. Serdar Gürler'in ortasında arka direkte iyi yükselen Epureanu ağları havalandırdı.
İzlemek için tıklayın!

42. dakikada Başakşehir 3. golü buldu. Trezeguet müthiş taşıdığı topu Serdar ile buluşturdu. Serdar düzgün bir vuruşla kaleci Uğurcan'ı mağlup etti. 
İzlemek için tıklayın!

İkinci yarıya etkili başlayan taraf Trabzonspor oldu. Bakasetas'ın 47. dakikadaki şutu direkten oyun alanına geri döndü. İzlemek için tıklayın!

53. dakikada futbolseverler iki güzel hareket izledi. Yusuf Erdoğan'ın füzesinde Volkan Babacan jeneriklik bir kurtarışa imza attı. İzlemek için tıklayın!

Trabzonspor 59. dakikada farkı 2'ye indirdi. Medipol Başakşehir savunmasının uzaklaştıramadığı topu Nwakaeme kafayla tamamladı. Kaleci Volkan topu çelmeye çalışsa da top çizgiyi geçti ve pozisyon gol değeri kazandı. İzlemek için tıklayın!

Karşılaşmanın ikinci yarısına Volkan Babacan damga vurdu. Milli kaleci, 82. dakikada Djaniny'nin kafa vuruşunda adeta uzadı. İzlemek için tıklayın!

Medipol Başakşehir: 3 - Trabzonspor: 1

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Atilla Karaoğlan, Kerem Ersoy, Erdinç Sezertam

Medipol Başakşehir: Volkan Babacan, Caiçara, Duarte, Epureanu, Lima, Tolga Ciğerci (Dk. 62 Berkay Özcan), Mahmut Tekdemir, Serdar Gürler (Dk. 78 Deniz Türüç), Aleksic (Dk. 78 Salih Uçan), Trezeguet (Dk. 90 Ömer Ali Şahiner), Okaka (Dk. 90 Chadli)

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Dorukhan Toköz, Ahmetcan Kaplan, Vitor Hugo (Dk. 46 Hüseyin Türkmen), İsmail Köybaşı (Dk. 46 Yusuf Erdoğan), Siopis (Dk. 83 Koita), Berat Özdemir (Dk. 46 Djaniny), Visca (Dk. 71 Kouassi), Bakasetas, Nwakaeme, Cornelius

Goller: Dk. 11 Okaka, Dk. 31 Epureanu, Dk. 42 Serdar Gürler (Medipol Başakşehir), Dk. 59 Nwakaeme (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 60 Okaka, Dk. 78 Serdar Gürler (Medipol Başakşehir)