ÖZET | Medipol Başakşehir 1-0 Öznur Kablo Yeni Malatyaspor

Video yükleniyor...

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 31. haftasında konuk ettiği Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup etti.

Ev sahibi ekibe üç puanı getiren tek golü 26. dakikada Danijel Aleksic kaydetti.

Medipol Başakşehir bu galibiyetle puanını 50'ye yükselterek 5. sırada yer aldı. Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ise 20 puanla haftayı son sırada tamamladı.

Mahmut Tekdemir 72 gün sonra kadroda

Medipol Başakşehir'de kaptan Mahmut Tekdemir 72 gün sonra maç kadrosunda yer alırken, mücadeleye 88. dakikada dahil oldu.

Turuncu-lacivertli takımın 22 Ocak'ta sahasında Göztepe ile oynadığı mücadelede sakatlanan Mahmut, o günden sonra ilk kez maç kadrosuna girdi.

Maçtan öne çıkanlar

Medipol Başakşehir'in 12. dakikada Stefano Okaka ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. İzlemek için tıklayın!

Ev sahibi ekip 15. dakikada gole çok yaklaştı. Sağ kanattan Deniz'in kullandığı kornerde Trezeguet arka direkte kafayı vurdu. Altıpas içine düşen topu kontrol eden Okaka yakın mesafeden şutunu attı. Kaleci Ertaç'tan dönen ve boşta kalan topa Berkay sağ çaprazdan vurdu, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı. İzlemek için tıklayın!

Medipol Başakşehir 26. dakikada öne geçti. Sol kanattan gelişen atakta Trezeguet'nin penaltı noktasına önüne yerden gönderdiği topa Aleksic gelişine vurdu, meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu. İzlemek için tıklayın!

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'un 30. dakikada Kenan Özer ile bulduğu röveşata golü, ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. İzlemek için tıklayın!

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 70. dakikada beraberliğe yaklaştı. Sağ kanatta son çizgiye yakın bir noktada topla buluşan Kenan altıpasa doğru ortasını yaptı. İyi yükselen Tetteh'in kafa vuruşunda top üst direğe çarparak auta gitti. İzlemek için tıklayın!

Medipol Başakşehir ikinci gole çok yaklaştı. Ceza sahası sol çaprazda topla buluşan Aleksic ortasını yaptı. Topu arka direkte kontrol eden Serdar Gürler'in sağ ayağıyla yaptığı sert vuruşu Ertaç kurtardı. Dönen topa sağ ayağıyla gelişine bir vuruş daha yapan tecrübeli oyuncunun şutu yan direkten döndü. İzlemek için tıklayın!