Mauro Icardi'nin talebi görüşmeleri durdurdu! 2 flaş talip...
Yayınlanma Tarihi 21 Ekim 2026 Çar 14:26
Güncelleme Tarihi 21 Ekim 2026 Çar 14:29
Video yükleniyor...
Galatasaray'dan ayrılan Mauro Icardi, Betis ve Valencia'nın gündemine geldi. Valencia, Arjantinli golcünün maaş talebi nedeniyle transferden vazgeçti.
Tyc Sports'un haberine göre, Galatasaray ile sözleşmesi sona eren Mauro Icardi'ye İspanya'dan iki takım talip oldu. Betis ve Valencia, 33 yaşındaki golcünün durumunu değerlendirmeye aldı.
Valencia, Icardi'nin transfer şartlarını öğrenmek için harekete geçti ancak Arjantinli futbolcunun 5 milyon euro talep etmesi üzerine görüşmeler ilerlemedi.
Betis ise sakatlığı nedeniyle en az bir ay sahalardan uzak kalması beklenen Cucho Hernandez'in yerine Icardi'yi düşünüyor. İspanyol ekibinin, yoğun maç takviminde hücum hattını güçlendirmek istediği belirtildi.
Galatasaray formasıyla 134 maçta 77 gol atan Icardi, 30 Haziran'dan bu yana serbest oyuncu statüsünde bulunuyor.
beinsports.com.tr / Dış Haberler
beinsports.com.tr / Dış Haberler