Mauro Icardi: "Kendimizi sahada gösterdik"

Video yükleniyor...

Trendyol Süper Lig'in 38. hafta mücadelesinde Tümosan Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-1'lik skorla kazanan Galatasaray, Trendyol Süper Lig'deki 24. şampiyonluğuna ulaştı. Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, maç sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

TÜMOSAN KONYASPOR - GALATASARAY MAÇININ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Icardi, "Bu sezon futbol dışında birçok faktörle mücadele etmemiz gerekti. Fenerbahçe başkanının, bizim başkan vekilimiz ile ilgili bazı sözleri vardı. Bizim hakkımızda her fırsatta kötü laflar edildi, biz de kendimizi sahada gösterdik. Sahada yaptığımız şeylerle şampiyon olduk." ifadelerini kullandı.

"Erden Timur ikna etti"

Galatasaray'a katılmadan önce Erden Timur'un transfer için kendisini ikna ettiğini belirten Arjantinli yıldız, "PSG'de kalmayı düşünürken; eşim Wanda Nara ve Erden Timur ikna etti, Galatasaray'a gelmemi sağladılar. Onlara teşekkür ederim. Çocukların beni sevmesi de harika." şeklinde konuştu. 

Mauro Icardi, "Galatasaray, Türkiye'nin en iyisi ve en büyüğü..." dedi. 

Gol krallığı sözleri

Trendyol Süper Lig'de sezonu gol kralı olarak tamamlaması hakkında da konuşan Icardi, "Bazı kötü niyetli insanlar var. Gol kralı olarak onların karşısındayım. Şampiyon olarak buradayım." sözlerini sarf etti.

TRENDYOL SÜPER LİG ÖZETLERİ İÇİN TIKLAYIN