Fenerbahçe'den kaleci operasyonu! Kararını verdi...

Fenerbahçe'den kaleci operasyonu! Kararını verdi...
İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un tecrübeli kalecisi Mattia Perin'in, Fenerbahçe'nin transfer teklifini kabul etmediği iddia edildi.

Yeni sezon çalışmalarına başlayan ve gelecek sezon için transfer edilecek oyuncular için adayları da belirleyen Fenerbahçe, rotayı İtalya'ya çevirdi. Hırvat kaleci Dominik Livakovic'in yerine kaleye takviye yapmak isteyen sarı lacivertliler, Juventus'un kalecisi Mattia Perin'e yaptığı transfer teklifinden istediği sonucu alamadı. 

Tuttosport'un haberine göre, Juventus'un 31 yaşındaki kalecisi Mattia Perin, Fenerbahçe'den gelen transfer teklifini reddetti. İtalya'da Fiorentina, Genoa ve Monza'nın da yer aldığı altı takımın teklifine olumsuz cevap veren 31 yaşındaki İtalyan eldiven, Fenerbahçe'den gelen teklife de 'hayır, teşekkürler' cevabını verdi. 

Haberin detayında, Juventus'tan yıllık 1.5 milyon Euro maaş alan Perin'e, sarı lacivertlilerin 3 milyona yakın bir maaş teklifinde bulunduğunu ancak oyuncunun Juventus'un yenilenen projesinden etkilenmesinden dolayı gelen teklifleri redddettiği belirtildi.

İtalya Serie A ekiplerinin yanı sıra, Fenerbahçe'nin de teklifine olumsuz yanıt veren Mattia Perin'in Juventus ile iki yıllık yeni sözleşme imzalaması bekleniyor. 

Perin, İtalya Kupası'nda Atalanta ile oynanan final maçında ilk 11'de başladı ve yaptığı kurtarışlarla siyah beyazlıların kupayı kazanmasında önemli pay sahibi oldu. 

2018 yılında Genoa'dan Juventus'a transfer olan Perin, geride kalan sezonda Juventus formasıyla tüm kulvarlar 8 maçta forma giydi. 

beinsports.com.tr / Dış Haberler