ÖZET | Marsiya 90+4'te yakalandı
Yayınlanma Tarihi 29 Ekim 2022 Cts 18:05
Video yükleniyor...
Ligue 1'in 13. haftasında Strasbourg ile Marsilya karşılaştı. Marsilya, 2-0 önde olduğu maçta üstünlüğünü koruyamadı ve 90+4'te yediği golle Strasbourg ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı. Marsilya'da maça ilk 11'de başlayan milli yıldızımız Cengiz Ünder, 72 dakika oyunda kaldı ve yerini Gerson'a bıraktı.
Igor tudor'un öğrencileri 8. dakikada Cheikh Bamba Dieng ve 35. dakikada Issa Kabure'nin golleriyle 2-0 öne geçti. Ev sahibi ekip, 76'da Lebo Mothiba'nın golüyle farkı bire indirerek umutlandı. Son bölümde baskılarını artıran Strasbourg, 90+4'te Kevin Gameiro'nun golüyle beraberlii yakaladı: 2-2.
Üst üste aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışından uzaklaşan Marsilya haftayı 24 puanla 5 sırada tamamladı. Strasbourg ise puanını 10'a çıkardı.