Marsilya ikinci yarıda açıldı! 3 şık gol! (ÖZET)

Video yükleniyor...

Fransa Ligue 1'in 16.hafta mücadelesinde Marsilya konuk ettiği Nancy'i 3-0 mağlup etti.

Ligde bu sezon formsuz bir görüntü sergileyen Marsilya, Velodrome Stadı'nda Nancy'i ağırladı. İlk yarıda daha baskın bir görüntü sergileyen ev sahibi ekip, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Konuk ekip Nancy ise daha çok defansif oyunu benimsedi ve yakaladığı hızlı hücumlarla etkili olmaya çalıştı. İlk yarıda iki takım da aradığı golü bulamadı ve devreye 0-0'lık skorla girildi.

İkinci yarıya hızlı başlayan Marsliya, 46.dakikada genç yıldızı Florian Thauvin'in attığı enfes golle 1-0 öne geçti. Golden sonra maçın kontrolünü iyice eline alan Marsilya, rakibine net bir fırsat vermedi. Yüzde 64 topla oynama yüzdesi yakalayan Mavi Beyazlılar, Nancy'nin oyunda bir varlık göstermesine izin vermedi. Marsilya etkili oyununun karşılığını 80.dakikada tecrübeli golcüsü Bafetimbi Gomis'in attığı şık golle aldı. Bu golle skoru 2-0 yapan ev sahibi ekip rahatladı. Maçta gol perdesini kapatan isim ise Clinton Njie oldu. Ceza sahası içinde şık bir plase vuruşuyla topu ağlarla buluşturan Clinton Njie, 90.dakikada skoru 3-0'a getirdi. Nancy takımında Pedretti 82.dakikada kırmızı kart görerek takımını on kişi bıraktı.

Ligde iki maç aradan sonra galip gelen Marsilya, puanını 21'e yükseltti ve 10. sıraya yerleşti. Nancy ise,16 puanla 16. sırada kaldı.