Mariano, bir sonraki durağını açıkladı

Video yükleniyor...

Galatasaray'ın 2017 yazında İspanya temsilcisi Sevilla'dan renklerine bağladığı Brezilyalı sağ bek Mariano, gelecek planlarına ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.

Brezilya basınına konuşan 33 yaşındaki futbolcu, sözleşmesinin son aylarına girdiğini hatırlattı ve "Amacım brezilya'ya geri dönmek." dedi. 

"Gerçekten geri dönmek istiyorum, ailem de bunu istiyor, amacımız kariyerimi ülkemde tamamlamak." itirafında bulunan Mariano, "Şimdilik anın tadını çıkarıyorum. Galatasaray ile sahaya çıktığım son 10 maçta 5 asist yaptım ve bu sözleşmesinin son senesindeki bir oyuncu için harika bir performans. Burada ilk iki yılımda şampiyonluk yaşadım, gerçekten özel anlardı. Kulübün yarattığı imkanlar ve taraftarların ilgisi her zaman üst düzeyde. Ligler tamamlandığı takdirde üçüncü şampiyonluk için mücadele edeceğiz ve kazanacağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Mariano, Brezilya'ya döndüğü takdirde adresinin hangi takım olabileceğini ise çok net ifadelerle dile getirdi. Tecrübeli futbolcu, "Fluminense çok büyük bağlılığım olan bir kulüp. Orada bir geçmişim var. 2010'da şampiyonluk kazandık. Eğer Fluminense'den bir teklif gelirse çok heyecanlanırım, otururuz ve konuşuruz. Kariyerime 4 yıl daha devam edebileceğimi düşünüyorum" dedi.