Marco Rossi, Varga'nın turnuvayı kapattığını açıkladı!

Marco Rossi, Varga'nın turnuvayı kapattığını açıkladı!
2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) A Grubu üçüncü maçında Macaristan, İskoçya'yı 1-0 yendi.

Son saniye golüyle adını en iyi üçüncüler arasına yazdırmaya çalışan Macaristan'da teknik direktör Marco Rossi, galibiyeti sonuna kadar hak ettiklerini söyledi. Tecrübeli çalıştırıcı: "dürüst olmak gerekirse İskoçya özellikle ilk yarıda topa daha fazla sahip oldu. İkinci yarı ise daha gitgelli bir maçtı ama kazanmayı başaran taraf biz olduk dedi." Rossı, Barnabas Varga'nın sağlık durumu hakkında da konuştu.

Marco Rossi, "Varga'nın hayati tehlikesi yok. Sadece bir ameliyat geçirecek. Çarpışma sonrası kendinde değildi, herkes onun için çok endişeliydi. Neyse ki şu anda iyi ve en önemli şey de bu ama elmacık kemiğini bir yerden kırdı, bu yüzden son 16 turuna yükselirsek bu Avrupa Şampiyonası'nda takıma yardım edemeyecek." açıklamalarında bulunarak oyuncunun turnuvayı kapattığını açıkladı.
İskoç teknik adam Steve Clarke da her şeylerini ortaya koyduklarını ve çok zorlu bir maçı geride bıraktıklarını belirtti. Clarke: "kazanmak için her şeyi denedik. Çok dengeli bir maçtı iki takım arasında çok fazla kalite farkı yoktu.tek golle kaybettik ve %100 de 100 penaltımız verilmedi. Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum" diyerek basın toplantısını terketti..