ManU'nun genç yıldızı Ronaldo'yu unutamıyor! İşte o görüntü...

ManU'nun genç yıldızı Ronaldo'yu unutamıyor! İşte o görüntü...
İngiltere Premeir Leeague ekibi Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılan Cristiano Ronaldo'nun takımdaki etkisi hala devam ediyor.

ManU'nun FA Cup'ta Everton'u 3-1 yendiği maçta 71. dakikada Fransız yıldız Anthony Martial'ın yerine dahil olan genç yıldız Alejandro Garnacho'nun verdiği görüntü İngiliz basınına damga vurdu.

Karşılaşmanın 71. dakikasında oyuna girerken Garnacho'nun takımdan ayrılan Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'nun iç çamaşırı markasını giymesi objektiflere yakalandı.

İşte o görüntü:



18 yaşındaki genç yıldızın formasını düzeltmeye çalıştığı sırada farkedilen detay için İngiliz medyası Ronaldo gitse de takımda hala bir etkisinin olduğu olarak yorumlandı.

Genç yıldız daha önce Ronaldo'nun bir idolü olduğunu söylerken, yıldız oyuncu ile aynı sahada forma giyme şansı bulabildiği için büyük bir mutluluk yaşadığını dile getirmişti.

Arjantin Genç Milli Takımları'nda da forma giyen Garnacho'nu sol kanatta forma giyebilriken bu sezon çıktığı 16 maçta takımına 3 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

beinsports.com.tr / Dış Haberler