Manchester United'da Sir Jim Ratcliffe değişimi!

Manchester United'da Sir Jim Ratcliffe değişimi!
İngiliz milyarder Sir Jim Ratcliffe'in Manchester United'ın hisselerinin %25'ini satın almasının resmileşmesiyle beraber kırmızı şeytanlarda değişim süreci başladı.

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Kopenhag ve Galatasaray'ın olduğu grubu sonuncu tamamlayarak Avrupa'dan elenen ve Premier League'de de zirve yarışından uzak kalan Manchester kötü zamanlardan geçerken son olarak West Ham United'a 2-0 mağlup oldu.

Şimdiden transfer çalışmalarına başlayan Manchester United'da sekiz isim gönderilmek istenirken sekiz isim de transfer edilmek isteniyor. Transferlerle beraber teknik adam için de değişiklikler olabilir.

Sekiz yıldızın gönderilmesi gündemde

The Sun'ın yaptığı habere göre kırmızı şeytanlarda Jadon Sancho, Casemiro, Raphael Varane, Antony, Maguire, Onana, Bruno Fernandes ve Martial gönderilmek istenen oyuncular arasında yer aldı.

Yeni yüzler

Gidecek isimler kadar gelecek isimleri de belirleyen Manchester United gündemine büyük isimleri aldı. Başta Victor Osimhen'i kadrosuna katmak isteyen kırmızı şeytanların gündeminde David De Gea, Frenkie de Jong, Conçalo Inacio, Serge Gnabry, Youssouf Fofana, Jean-Clair Todibo ve Roony Bardghji gibi gelecek vaadeden ve yıldız isimler bulunmakta.

Sadece oyuncu olarak da değişime gitmesi beklenmeyen United'da Hollandalı teknik adam Erik ten Hag'ın yerine Graham Potter ismi gündeme geldi.

beinsports.com.tr / Dış Haberler