Manchester United'a Old Trafford şoku! Paslı bir stadyum...

Manchester United'a Old Trafford şoku! Paslı bir stadyum...
İngiltere Premier League'de ve Şampiyonlar Ligi'nde sıkıntılı zamanlardan geçen Manchester United'da işler yolunda gitmezken taraftarlardan gelen stadyum şikayeti de yeni bir sorunu ortaya çıkardı. Gelen haberlere göre Old Trafford bakımsızlıktan dökülüyor.

Antony ve Sancho gibi problemli oyuncularla gündeme gelen Manchester United'da takımla beraber Old Trafford'da sorun çıkarıyor. 1910 yılında açılan ve zaman zaman yenilen Old Trafford dünyanın en eski stadyumları arasında. Yaklaşık 74 bin 310 kişilik stadyumda artık taraftarların tepkilerine göre pazar günü yağmurlu havada oynanan maç sırasında iki taraftarın kafasına beton parçası düştüğü iddia edildi.

Mirror'un yaptığı habere göre taraftarlar Arsenal ve Tottenham'ın yeni stadyumlarından sonra yönetime Old Trafford'a yeterince bakım yapmadığı konusunda şikayetçi.

Kulüp efsanelerinden Gary Neville da Old Trafford'un durumunu eleştirdi. Daily Mail'e konuşan Neville, "Glazer ailesi yıllardır stayuma yatırım eksikliği konusunda uyarıldı. Old Trafford 20 yıl boyunca dünyanın en iyi stadyumlarından biriyken İngiltere ve İrlanda'da ilk 10'a bile giremeyen bir stadyum haline döndü. Bu tüm zamanların en düşük seviyesi. Paslı bir stadyum. Bu bir görev ihmali ve utanç verici." açıklamlarında bulundu.
  
beinsports.com.tr / Dış Haberler